Blog

Tablet, Telefoon, of naar buiten?

Tablet, Telefoon, of naar buiten?

Persoonlijk contact, verbinding, weten wat er in je kind omgaat? Zet alle schermen uit en ga lekker naar buiten. Vragen, willen jullie verder kijken en elkaar weer echt begrijpen? #Welkom bij Woudina – Kindercoaching.

Lees meer
HET GELUK VAN DE APP.

HET GELUK VAN DE APP.

Het geluk van de App. Weten hoe het echt met je kind gaat. Pesten, gepest worden, Cyber- pesten. Vertrouwen en ruimte bieden voor de ontwikkeling van je kind. Welkom bij Woudina- Kinder-coaching

Lees meer
Wat heeft jou gevormd?

Wat heeft jou gevormd?

Vraag je, je af wat is er aan de hand, zit je niet lekker in je vel, loopt het even niet in je gezin. # Welkom bij Woudina Kinder- en Gezin- Coaching.

Lees meer

Nieuws!

Was het even stil met berichtjes en up-date's? Dat was niet voor niets.. Trots!! We gaan Samenwerken, I-mediators & Woudina Kinder- Coaching. Veel nieuwe plannen, wordt binnenkort vervolgt..

Lees meer
Weer naar school

Weer naar school

Tijd voor elkaar. wat heeft je kind echt nodig? Elkaar begrijpen, vertrouwen, zekerheid en gevoelens. Is het belangrijk dat jullie met elkaar een nieuwe balans vinden? Begrijpen jullie gedrag niet of lijkt een gewenste verandering maar niet te lukken? Maak kennis met Woudina-Kindercoaching.

Lees meer
Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937