TARIEVEN:

  • Intake- gesprek a 60 min. €97,50   
  • Therapie/coaching- gesprek jongeren/volwassen a  60 min. €97,50
  • Coaching – therapie kinderen  € 97,50,- ( sessie 50 min. + verslaglegging  via mail)        
  • Telefonisch consult a 30 min € 45- + 10 Min/ + € 10,-
  • Advies via de mail: € 50,-
  • De sessie’s zijn btw- vrijgesteld.          
  • Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Te laat? Kan gebeuren. We rekenen daarvoor een onkosten-vergoeding van € 35,-.                                            

De ervaring leert, dat elke hulpvraag anders is. In het intakegesprek, bespreken we u vraag en kijken we naar de verschillende begeleidingsvormen en wat er nodig is. Je bent Welkom, wat je vraag ook is. 

De coaching/therapie, wordt altijd opgebouwd vanuit een basis van vertrouwen en veiligheid. Voor jou, je gezin, partners, kind, het maakt niet uit. Ik werk vanuit gevoel en zonder oprecht naar jouw gevoel te kunnen luisteren, komen we er niet. Dus vertrouwen en veiligheid bieden en jou/ jullie is letterlijk een belangrijke voorwaarde waar we beiden voor gaan staan. Voor mij, als therapeut, betekend het zelf mijn missie om jou/jullie te kunnen bieden.  We zullen er voor zorgen dat je, je bij ons welkom voelt, gehoord wordt, er tijd voor jou en je verhaal is. Dus voel je Welkom! 

Om kinderen ook dit veilige gevoel te geven, komen ze ‘gewoon spelen’ en wordt a.d.h. van een sessie een verslag gemaakt, zodat je als ouders/ verzorgers op de hoogte bent waaraan is gewerkt. We praten niet over je kind/gezin, waar je kind bij is. Dit zou het vertrouwen kunnen beschadigen en dat is het allerlaatste wat we willen. Er is naast een sessie altijd ruimte om vragen/ opmerkingen te delen, graag zelfs. Hierin ligt weer een stukje vertrouwen en openheid wat we je/ jullie heel graag willen bieden. 

Oudergesprek :  Voor u als ouders is het belangrijk te weten wat speelt er bij u kind, waar komen gevoelens vandaan.. Wat zijn de bevindingen uit een sessie. Kortom, U bent als ouders de rotsvaste basis van uw kind. Als Therapeut vind ik het daarom belangrijk, dat ik niet alleen met uw kind werk, maar vooral ook met u als ouders samenwerk. Tenslotte kent u, uw kind het beste!

PGB- trajecten: hierin zijn er veel vele mogelijkheden, dit bespreek ik graag met u persoonlijk. Er zijn bijv. kinderen die 1x in de week komen. Maar ook kinderen die een budget hebben voor 1 weekend in de maand. Dit kunt u aanvragen via het Centrum Jeugd en Gezin. 

Vergoedingen: Als therapeut ben ik aangesloten bij het Cat= Collectief Alternatief therapeuten onder het nummer CM1170-09-02-2018, Deze beroepsorganisatie wordt erkend door de volgende zorgverzekeraars, CZ, CZ-direct,  Ohra, Nationale Nederlanden Zorg, Zilveren Kruis, Avero, Achmea, FBTO, OZF, Menzis, PMA, Ander zorg, ONVZ, PNO Zorg, VvAA, De Friesland
Dat betekent dat deze maatschappijen een vergoeding toekennen aan de sessies. Wilt u navraag doen? De behandelingen vallen onder de code 24500 – psychotherapie of alternatieve geneeswijzen. 

 

 

 


Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /data/sites/web/woudinanl/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924