TARIEVEN:

De ervaring leert, dat elk gezin zijn eigen verhaal heeft en elke hulpvraag anders is. In het intakegesprek, bespreken we u vraag en kijken we naar de verschillende begeleidingsvormen. Aan de hand hiervan maken we een inschatting van het traject en de kosten.

Om u een idee te geven, een Coachings- uur bevat:

Een sessie in de praktijk van ongeveer 50 min. Voorafgaand aan de sessie is er ruimte voor u als ouder(s) om een kopje koffie of thee te drinken, zodat we vanuit een basis van vertrouwen en veiligheid voor u kind aan het werk kunnen gaan.   Veiligheid en Vertrouwen staan in de praktijk voorop en het zou dit niet ten goede komen, al zouden over hem/haar praten, waar uw kind bij is. Daarom ontvangt u van iedere sessie een verslag. En tussen/na de sessies is er altijd ruimte voor contact. Gemiddeld zijn er a 6 sessies nodig. Een daarvan is een oudergesprek.

Oudergesprek :  Voor u als ouders is het belangrijk te weten wat speelt er bij u kind, waar komen gevoelens vandaan.. Wat zijn de bevindingen uit een sessie. Kortom, U bent als ouders de rotsvaste basis van uw kind. Als Kindercoach vind ik het daarom belangrijk, dat ik niet alleen met uw kind werk, maar vooral ook met u als ouders samenwerk. Tenslotte kent u, uw kind het beste!

PGB- trajecten: hierin zijn er veel vele mogelijkheden, dit bespreek ik graag met u persoonlijk. Er zijn bijv. kinderen die 1x in de week komen. Maar ook kinderen die een budget hebben voor 1 weekend in de maand.

Vergoedingen: Als therapeut ben ik aangesloten bij het Cat= Collectief Alternatief therapeuten onder het nummer CM1170-09-02-2018, Deze beroepsorganisatie wordt erkend door de volgende zorgverzekeraars, Zilveren Kruis, Menzis, Ander zorg, Azivo, de drie zorgkantoren Groningen, Twenthe en Arnhem, MEZ, CZ, CZ-direct, Delta Lloyd en Ohra.
Dat betekent dat deze maatschappijen een vergoeding toekennen aan de sessies.

 

 

 

Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937