Wat ben jij aan het vechten. Zoveel pijn, verdriet en het gevoel dat niemand ziet, wat er in jou leeft.. Als het even kan, zet je een glimlach op je gezicht.  Maar elke vraag, opmerking, of verwachting, kan letterlijk alle knoppen in jou ‘op alarm’ zetten. 

De vrijheid om te ontdekken wie jij bent of wilde worden heb je nooit kunnen ervaren. Vanaf hele jonge leeftijd ben jij gaan compenseren, je afstemmen op de buitenwereld, de mensen om je heen. Daardoor heb je zoveel gemist, leeft er een ongelofelijke angst in jou, teveel te zijn, het niet goed te doen, een ander altijd beter is dan jou.. En wat beteken jij dan? 

Weken van voorbereiding, zorgde afgelopen week voor de definitieve stap naar Denemarken. Je mag en kan 4 maanden verblijven, bij de allerliefste familie, die ik maar voor je bedenken kan.  Je mag gaan ervaren en voelen dat er een plek voor jou is. Je bent welkom op de boerderij. Waar er elke dag a 1600 dieren uitkijken naar jou, zonder oordeel….

We gaan deze periode met elkaar aan, voor jou, omdat je het verdient. Er zal ook daar pijn, verdriet en gemis voorbij komen.  Maar vergeet niet en probeer te voelen dat je er niet alleen voor staat. 

Ik hoop en wens zo, dat je het vertrouwen mag gaan vinden in wie jij bent, in jouw talenten, in jouw kunnen. Dat je mag gaan voelen waar jij, maar dan ook echt alleen jij blij van wordt. Dat je zonder angst mag kiezen voor jezelf en voor al het moois wat er in jou zit… 

Ja zonder twijfel.. Je bent een heldin!

#insamenwerkingmetdemooistefamilievandenemarken                    https://youtu.be/x-V9ZS–d9g #Tinghøjgaard – Denemarken.


Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /data/sites/web/woudinanl/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924