Woudina & Co

Woudina & Co.

Het Centrum in Nieuwkoop waar hulp vragen echt anders is! Inmiddels werken we met meerdere mensen aan een gezamenlijk doel en vormen we een Top Team. Een team wat elkaar inspireert en motiveert, wat een gezamenlijke missie draagt en het als een voorrecht ziet om samen te ontdekken wat er nodig is.

Waarom?      
Omdat we er voor jou zijn, maar dan ook echt voor jou. Onze kernwoorden zijn persoonlijk, betrokken en dichtbij. We maken echt contact en staan naast je. Onze basis ligt niet in een protocol, behandelingswijze of professionele afstand, maar in écht contact. De verbinding tussen personen. Je wordt vanuit openheid, oprechte interesse en met respect benadert. We beslissen niet zonder jou, oordelen niet, of vormen geen mening, maar staan open voor wie jij bent, met alles wat bij je hoort. Wij verbinden vanuit gelijkwaardigheid, empathie en zachtheid. Zo dragen we met elkaar zorg voor jou, je vraag en bieden we een respectvolle en persoonlijke benadering.

Professionals: Spreekt deze werkwijze aan, denk jij dit wil ik ook, hier wil ik ook onderdeel van uitmaken? Zelfstandig, maar toch in teamvorm werken? Je vestigen in een professioneel Centrum? Neem dan contact op met Woudina.

Mail/bel naar: info@woudina.nl – 06 54 65 35 94


Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /data/sites/web/woudinanl/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924