Dit ben ik

Woudina 

Openheid, gevoeligheid en vertrouwen zijn woorden die mij kenmerken. Met een stukje liefde en respect binnen een veilige omgeving en alles wat daarbij hoort, geven de kernwoorden van mij en ‘het gevoel wat het Centrum uitstraalt weer. Ik hoop van harte dat u, jij, ouders en kinderen zich hierbij welkom voelen!  

Ik ben opgegroeid in een groot gezin. Daarin ontstonden voor mij veel ‘waarom’ vragen. Wat maakt het dat we zijn zoals we zijn? Met deze interesse ben ik verschillende opleidingen gestart rondom hulpverlening en de psyche van de mens. Geboeid in het feit wat er achter gedrag schuilgaat heb ik mij verder verdiept in verschillende therapieën. Zoekend naar antwoorden op de vragen als; wat doen gebeurtenissen, -traumatische ervaringen en gevoelens in de ontwikkeling van een persoon? Hoe ontstaat en welk effect heeft trauma op het kind? Op latere leeftijd? En als volwassenen? Met deze verschillende inzichten is het voor mij een belangrijke pijler geworden dat beleving, gevoel en emoties een grote rol spelen tot elkaar. En deze niet los van elkaar te zien zouden mogen zijn.

De wens om zelfstandig (sinds 2009) dit beroep uit te oefenen is ontstaan omdat er, wat mij betreft, te weinig -echt contact is-. We hebben allemaal de behoefte om er toe te doen. Je gelukkig te voelen en voldoening uit het leven te halen. Stapels papierwerk, diagnosen helpen de mens hier per definitie niet mee vooruit. Natuurlijk kan het helpend zijn, maar de behoefte die onder een diagnose ligt wordt vaak niet gezien. Wat voor mij telt is, wie jij bent. Dit te ontdekken geeft ruimte voor groei en ontwikkeling.                         

Charlie- zie foto. In veel therapie- uren al niet meer weg te denkenHij verbindt, stelt gerust en spiegelt. Zijn persoonlijkheid is meer dan een waardevolle, rijke en bijzondere aanvulling.  -Bij wederzijds goedkeuren- zal hij je enthousiast begroeten en je laten voelen dat je welkom bent. 

Als laatste een belangrijke conclusie; we hebben allemaal de behoefte om er toe te doen. Je gelukkig te voelen en voldoening uit het leven te halen. Ik niet anders zeggen dan dat ik blij en dankbaar ben dat ik daarin een stukje mag verbinden. En dat is misschien wel het ‘sleutelwoord’, waar alles om draait… 

Welkom bij Het Centrum, waar hulp vragen anders is.. 

OPLEIDING EN WERKERVARING, ZIE PAGINA.

 

 

 

Voordat ik de deuren van de praktijk open zette, heb ik o.a. werkervaring opgedaan als ambulant hulpverlener in thuissituaties en groepswoningen, als PGB- begeleider, in de gehandicaptenzorg, verschillende kinderdagverblijven enbuitenschoolse opvang. Een aanvulling hierop is een langere periode in Vietnam rondom verschillende weeshuizen. Wat me in alle opzichten nog meer overtuigd heeft dat gevoelens en emoties een grote rol spelen in de ontwikkeling. 

 


Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /data/sites/web/woudinanl/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924