Voor alle papa’s, mama’s en kinderen, jongeren. 

Veel kinderen die eens in de praktijk zijn geweest kennen het verhaal van ‘het hart’. 

Een zelf bedacht verhaal waarin verdrietige momenten, het missen van iemand wordt omgezet in een waardevol stukje wat we bewaren in ons hart en zo voor altijd bij ons hebben. 

Kinderen papa’s, mama’s, vriendjes, een huisdier, wie of wat ze ook maar missen, of bang zijn om kwijt te raken, kunnen worden bewaart in het verhaal. 

Het stelt kinderen gerust, geeft een gevoel van veiligheid, bescherming en het gevoel er nooit alleen voor te komen te staan. Wat er ook gebeurt. En dat is natuurljk heel fijn. 

Toepasselijk in deze tijd van alle onduidelijkheid. Maar ook bij  mooie herinneringen ondanks scheiding of bijv. overlijden. Herinneringen die jullie met elkaar gedeeld hebben worden zo op een speciaal plekje bewaard. 

En goed nieuws, ‘het hart’ van het verhaal is – nu ook te koop.

http://webshop.woudina.nl/ont-zorg-hart

Schrijf, deel en bewaar met elkaar. Het ondersteunt kinderen, en jullie met elkaar, om emoties te delen en zo een fijn plekje te geven. 

Helpen jullie mee? Het verhaal van het ‘hart’ is misschien nu nog wel belangrijker dan ooit, 

vergeet elkaar niet. Maak contact met elkaar, ga naar buiten, wandel, lach, maak plezier. Want dat laatste is niet vanzelfsprekend als we naast elkaar of op verschillende plekken in huis aan het werk zijn… 

Misschien dacht ik, is het wel een mooi moment dat we met elkaar het verhaal nog verder vertellen, want papa’s en mama’s ik merk zoveel onrust bij de kinderen en ook heel veel bij jongeren. Laten jullie ze weten dat ze altijd bij jullie terecht kunnen, dat ze belangrijk zijn? Waardevol zijn, een groot plekje in jullie hart hebben? Bewaren jullie de mooie herinneringen met elkaar? 

Een HART-elijke groet uit de praktijk, onze deur staat gelukkig nog steeds , voor jullie open, en je, jij, jullie zijn meer dan van Harte- Welkom.


Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /data/sites/web/woudinanl/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924