Kind en rouw

Kind en Rouw

Verlieservaringen horen bij het leven, het liefst slaan we deze allemaal over. Maar vroeg of laat krijgen we hier allemaal mee te maken. Er zijn voor het kind verschillende soorten verlies. ‘Klein verlies’ een huisdier dat overlijdt en groot verlies waarbij een geliefd persoon in het gezin,de familie of omgeving overlijdt.

Voor kinderen zit deze periode vol met vraagtekens, waarom? Hoe? en komt hij of zij nu echt niet meer terug? Waarbij er een rollecoaster van emoties bij het kind afspeelt. Sommige kinderen raken hierdoor ‘de weg kwijt’, worden onhandelbaar en agressief, terwijl andere kinderen van open en spontaan naar een verdrietig en terug getrokken persoontje.

U als ouder kan machteloos staan rondom dit verdriet. Het kan zijn dat u zelf ook een groot stuk verdriet heeft te verwerken, of dat u niet bij de gevoelens komt van uw kind. Mede uit eigen ervaring is de wens ontstaan om rondom deze periode kinderen een stukje begeleiding te bieden. Zodat het verlies niet alleen verlies is, maar ook periode wordt van mooie, waardevolle gedeelde herinneringen.

Bent u op zoek naar begeleiding rondom een overlijden en/of verlieservaring?

Graag geef ik u hierbij advies op maat.
Tel: 06-54653594 of stuur een email.

 

 


Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /data/sites/web/woudinanl/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924