Volwassen coaching

Heb je het gevoel dat je vastloopt? of vraag je, je af, hoe kan ik daar nu het beste mee omgaan?

Soms is dat moeilijk naar aanleiding van je verleden of een gebeurtenis. Het zijn de onbewuste processen in ons zelf, waar we vaak geen grip op lijken te hebben. Samen wil ik hierin de uitdaging aangaan en ontdekken wat er in jou speelt. Wat maakt dat jij bent wie je bent? Wat wil jij zijn of worden? Op welke vraag wil jij antwoord?

Woudina heeft een stevige basis gecreëerd door een tal van opleidingen. Zij heeft zich gespecialiseerd als kindercoach,  systeemtherapeut en in lichaamsgerichte trauma therapie en blijft binnen dit vakgebied continu in ontwikkeling. De psyche en hoe deze werkt blijft intrigerend, maar vooral ontzettend waardevol voor de mens om jezelf hierin te kennen. Hierin zit de kracht om levenservaringen geen belemmering te laten zijn, maar als een positieve levenservaring in te kunnen zetten. 

Dit is waarom je voor mij kiest:
Systeemtherapie in combinatie met lichaam gerichte trauma therapie houdt in dat we kijken naar wat er nu speelt. Elke gebeurtenis, component om ons heen heeft invloed op wie we zijn. Het is heel logisch dat we daar niet bij stil staan zolang alles lekker loopt.
De kracht van deze vorm van therapie is, dat je niet per definitie lange gesprekken en een lang traject hoeft in te gaan. Elke sessie zal je dichter bij jezelf brengen. We gaan op zoek naar de informatie die jou op weg helpt. Het mooie hiervan is dat je houding, gebaren, je lichaam  jouw verhaal en de antwoorden al in zich.heeft.  Geef jezelf de kans om dit te ontdekken.

Zoek je een plek, in alle veiligheid, waarin ik zonder oordeel met je meekijk? Zodat we er voor jou, jullie als stel of gezin er het beste uit kunnen halen? Een plek waar je op zoek gaat naar wat je/jul-lie ECHT verder helpt?

Dan ben je bij Woudina Van harte Welkom.


Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /data/sites/web/woudinanl/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924