• Dat er ouders zijn die scheiden, ontgaat ons niet. Misschien worstel jezelf met de vraag, wat te doen als? Of hoe gaan we de kinderen hierin begeleiden. Wat hebben zij nodig? Als je als ouder niet gelukkig bent, hoe moet je kind zich dan gelukkig voelen? Je bent immers het grote voorbeeld van je kind. Gun jezelf EN ELKAAR in eerste plaats liefde en geluk.
  • Dat de wereld van de kinderen verandert, daar ontkomen we niet aan. Maar hoe blijven jullie beschikbaar als gezamenlijke ouders? Deze vraag is misschien wel de allerbelangrijkste die er speelt in een scheiding. Alles wat een kind niet wilt is het gevoel te moeten kiezen. Hoewel voorkomen niet helemaal mogelijk is, er zullen verdrietige momenten zijn, keuzes gemaakt moeten worden, maar blijf vooral kijken wat jullie kind(eren) daarin nodig hebben.  
  • Dat ze zich niet zo makkelijk uitten in deze situatie, dat hun wereld op zijn kop staat, hoe logisch is het? Dat ze daarvoor ook hun tijd en ruimte verdienen, daar zijn we het ook over eens. En is het erg om daarin een stukje begeleiding aan te nemen? Juist niet, het getuigt van de ruimte die jullie de kinderen bieden. Zoals we zelf een gebroken relatie niet zomaar van de ene op andere dag verwerken, kunnen we dit allerminst van de kinderen verwachten, toch?

Komen jullie er samen niet uit? Begeleiding rondom scheiding? Kijken wat er nodig is voor de kinderen?

#Welkom in de praktijk! 

Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924