Yes vakantie, dat riepen we alweer zes weken geleden. Eindelijk de langverwachte zomervakantie. En wat was hij mooi, met temperaturen alsof we op een mooie vakantiebestemming vertoefde.

Hoe was het in jullie gezin, met elkaar? Veel kinderen keken echt uit naar de vakantie. Niets moeten, niet op tijd op staan, even geen ‘druk’ van school, geen huiswerk. Maar hebben jullie het ook gehoord en gezien? De vonkjes in de ogen, het verwachtingsvolle in de stemmetjes die vertelde dat papa ook echt lang vrij is deze zomer. Of dat mama, wel echt de hele vakantie vrij is, of we nu echt samen..

Wat zal nu het allerbelangrijkste zijn voor de kinderen? Zwemmen, vakantie.. ? Nee, in dit alles, zit de grote vraag naar tijd met elkaar! Echt tijd voor elkaar. Tijd om te luisteren, een spelletje te spelen, iets te doen, wat je anders niet zou doen. Kortom plezier maken, met elkaar. Het gevoel, er echt toe te doen. Zullen we dat gevoel nog eventjes met elkaar vasthouden. Want als het aan de kinderen ligt, hoeft dat echt niet de hele dag, maar creëer met elkaar die momentjes.

Deze zomer, was er voor het eerst, een hele logeerweek en ruimte voor kinderen om een nachtje te komen logeren. Dit was georganiseerd voor de kinderen, die een stukje extra zorg verdienen.  Of waarvan de papa, mama, of de ouders samen even de tijd nodig hadden om weer even op te laden. Respect voor deze papa’s en mama’s, want juist door ook aan jezelf te denken, geef je de kinderen een mooi voorbeeld. En kunnen zij zelf weer met ‘vernieuwde energie’ voor de kinderen zorgen. Enne hier was het feest…! Dus Win- Win!

Heb je ook een vraag, rondom je gezin, zoon of dochter? Wil je gedrag ontdekken, met elkaar verbeteren en gun je- jullie kind(eren) ook om weer vol overgave, overtuiging en zelfvertrouwen vooruit te kijken? Welkom bij #Woudina-Kindercoaching.

Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924