Mogelijkheden

Mogelijkheden

 

Vanuit de praktijk zijn er verschillende Coach- mogelijkheden:

Kindercoaching: Uw kind komt in de praktijk, er wordt spelenderwijs gewerkt aan uw vraag.

Gezinstherapie: Soms is het voor uw kind en uw gezin van belang om met elkaar verschillende werkpunten op te pakken. Dan kan het praktischer zijn hiermee in de thuissituatie aan de slag te gaan. Graag kijk ik met u  naar wat voor u, en uw gezin het prettigst is.

Begeleiding rondom verlies: Ingrijpende en Emotionele gebeurtenissen. Deze vragen om een Unieke Persoonlijke benadering. Die bij u en uw kind passen. Omdat deze gebeurtenis voor u en uw kind een veelheid van emoties oplevert, bespreek ik heel graag met u persoonlijk wat u wens is. U kunt denken aan begeleiding in de periode vooraf, de periode erna maar ook tijdens de uitvaart.  Zodat het afscheid ook een mooie herinnering wordt voor uw kind(eren).

Persoonsgebonden budget: U kunt zelf begeleiding inkopen. Afhankelijk van uw wensen en doelen maken we een plan.  Hierin zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar. Ik bied onder andere begeleiding thuis, vanuit de praktijk, maar ook 24-uurs opvang. Vraag naar de actuele mogelijkheden!

Vakantie: Zelf even heel erg aan rust toe? Ik organiseer heel graag voor je zoon/dochter, een dag vol avontuur! Vraag er gerust om!

Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924