Beloofd is beloofd, Ja, ik weet het.. Gaf ik bij mijn vorige bericht, een sorry, dat het zo lang duurde, dan nu een geldige redenen 😉

De meesten van jullie weten dat inmiddels alle leeftijden meer dan WELKOM zijn in de praktijk. Naast Kindercoach, werk ik ook als Systeemtherapeut en geef ik Trauma therapie. Omdat de theorie blijft ‘trekken’, volg ik op dit moment een Verdiepings- jaar voor Professionals rondom lichaamsgerichte Trauma-therapie. Dit kost natuurlijk heel wat studie uurtjes maar is een waardevolle aanvulling. Ook ben ik een project begonnen als Systeemtherapeut in een groep met (tijdelijk) uithuis geplaatste jongeren.

Maar mijn hart ligt ook nog steeds heel erg bij de kinderen, waarin ik MEER wil doen en opzetten, daarom in ontwikkeling en klaar voor uitvoering!!

  • Trainingen leerkrachten en 
  • O.a. medewerkers kinderdagverblijven
  • Ook zullen jullie me vaker voorbij zien komen, op ouderavonden en informatieavonden. 
  • Komt er een telefonisch spreekuur en 
  • gaan we verhuizen… Waarschijnlijk ook met een ruimte voor trainingen, maar dat wordt nog vervolgd. Voor nu: zijn we tot Maart nog op het Schoterveld bereikbaar! 

Heb je een vraag rondom jezelf? je gezin? Zoek je de reden van gedrag, wil je ontwikkelen? Zoek je begeleiding rondom welke thema dan ook? Wil je de beste versie van jezelf? Willen jullie als medewerkers de verdiepende zorg leveren? Jullie ‘blik’ verdiepen, gedrag begrijpen, signalen herkennen?

Bel, mail, app, voor informatie, of een afspraak. Voel je, WELKOM! En natuurlijk blijft de praktijk ook vertrouwd rondom de begeleiding van Pgb- kinderen, rouw en alle andere vormen van coaching en begeleiding, zoals jullie van mij gewend zijn! 


Notice: Undefined index: popup_cookie_iwmhs in /data/sites/web/woudinanl/www/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924